5 Mayıs 2016 Perşembe

En iyi 6 Statreji Oyunu [05.05.2016]


 Statreji oyun serilerinin içlerinden en iyilerini sizler için Seçiyorum. Şimdiden iyi Eğlenceler.

                       6.World in Conflict


Oyun: World in Conflict
Geliştirici: Massive Entertainment
Yayıncı: Sierra Entertainment
Çıkış Yılı: 2007
Strateji oyunlarının mantığını değiştiren bir oyun olan World in Conflict, çarpıcı grafik özellikleri ile de günümüz savaş tarzını gözler önüne seriyor. World in Conflict’in en çok konuşulan özelliği ise, oyundaki askeri birimleri sesinizle kontrol edebiliyor oluşunuz.




                      5.Sins of a Solar Empire


Oyun: of a Solar Empire Sins
Geliştirici: Ironclad Oyunları
Yayıncı: Stardock
Çıkış Yılı: 2008

Sins of a Solar Empire, tekli oyuncu tarzından kaçınan ve onun yerine bize şimdiye kadar oynadığımız en iyi gerçek zamanlı 4X oyunlarından birini sunar. Dinamik kamerası sayesinde oyuncuları yakınlaştırabilir, onların en ince kıpırdamalarını titizlikle izleyebilirsiniz.

 


                 4.Supereme Commander


Geliştirici: Gas Powered Games
Yayıncı: THQ
Çıkış Yılı: 2007
Chris Taylor tarafından yaratılan Supreme Commander oldukça derin sularda yüzüyor. Karmaşık oyun mekaniği nedeniyle oyun deneyimsiz oyuncular için oynanış yönünden zor olsa da, eğer gayret ederseniz oyunun asıl zevkini almaya başlayabilirsiniz.




                     3.Company of Heroes

Oyun: Company of Heroes
Geliştirici: Relic Entertainment
Yayıncı: THQ
Çıkış Yılı: 2006
Company of Heroes  tamamen elinizdeki askerleri en verimli şekilde yönetmeniz üzerine kurulu bir strateji oyunudur. Savaşın gerçek yüzünü en yakın şekilde izleyebileceğiniz bir hikayeye sahip olmasının yani sıra, oldukça etkileyici olan grafikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

                    2.Civilization V
Oyun: Civilization V
Geliştirici: Firaxis Oyunları
Tasarımı:Jon Shafer
Ödüller:Statreji dalında BAFTA Oyun Ödülü
Çıkış Yılı: 21 Eylül 2010

Hiç tartışmasızdır ki Civilization V şimdiye kadar yapılmiış strateji oyunları arasında oldukça iyi bir konuma sahiptir. Gerçek dünyada da oynayabileceğiniz oyun, tasarımcılar tarafından hazırlanmış haritalarda da oynanabilmektedir. Tam bir diplomasi ve savaş strateji simülasyonu olan Civilization V, herkesin bilgisayarında bulunması gereken bir oyundur. Çoklu oyuncu desteği de olan oyun, arkadaşlarınızla vakit geçirmenin en eğlenceli araçlarından biri.


                  1.   Starcraft 2:Wings Of Liberty


Wings of Liberty'nin hikayesi Brood War'daki olayların 4 yıl sonrasında geçiyor. Oyunu Jim Raynor'un gözünden oynuyoruz. Wings of Liberty sadece Terran ırkının yaşadıklarını konu alıyor ve onları yönetiyoruz. Ancak az da olsa Protoss'u da yönettiğimiz oluyor. Oyunun senaryosunda 30'un üzerinde tek kişilik görev bulunuyor. Kerrigan da tabii ki oyunda bulunuyor. Oyunun hikayesi hakkında daha fazla bilgi vermek istemiyorum çünkü Blizzard'ın hikaye anlatımı konusunda harikalar yarattığını biliyorsunuz, eğer ben hikayeyi anlatırsam bu oyundan alacağınız zevki azaltabilir, o yüzden oynayın ve görün. Tek kişilik senaryonun oynanışı eski StarCraft türü oynanış yerine biraz Dawn of War II'den etkilenmişe benziyor. Senaryoda çoklu oyunculu modlarda bulunmayan birimleri kontrol edebiliyor, birimlerimize geliştirmeler satın alabiliyor ve bazı özellikleri açabiliyoruz. Bunlar oyuna eğlence katmış açıkçası. Tek kişilik bölümlerin dizaynı ise ilk oyuna oldukça benziyor ancak bu oyunda senaryonun anlatımı, ara videolar ve seslendirmeler mükemmel gözüküyorlar. Bunların dışında senaryodaki bölümleri kafanıza göre oynayabiliyorsunuz yani belirli bir sıra bulunmuyor bu da oyunun özgürlüğünü arttırıyor.





Unknown Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Hiç yorum yok:

Bu Blogda Ara