5 Mayıs 2016 Perşembe

Battlefield 5 Oyunu Yarın Duyuruluyor


Uzun süredir dedikoduları devam eden ve duyurulması beklenen yeni Battlefield oyunu için ilk resmi duyuru sonunda yapıldı. Öncelikle oyunun önümüzdeki hafta duyurulacağına dair ipuçları ortaya çıktı daha sonra ise yeni oyunun duyurulacağı resmi olarak açıklandı.

Oyunun önümüzdeki hafta yapılacak duyurusu için ortaya çıkan davet mektuplarından sonra EA Games oyunun resmi Facebook hesabından duyurunun önümüzdeki hafta gerçekleşeceğini açıkladı. Üstelik bu Facebook hesabında diğer büyük markaların hesaplarında olduğu gibi Türkçe paylaşım da yapılmaya başlandı. Bu durum akıllara tabi ki o malum soruyu getiriyor. Oyunda Türkçe dil seçeneği olacak mı?

Ayrıca duyurulacak olan bu yeni Battlefield oyununun daha önce dedikodularda belirtildiği gibi 1.Dünya Savaşı'nı konu edineceği rapor edilmiş. Yeni Battlefield duyurusu 6 Mayıs'ta yapılacak.


Unknown Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Hiç yorum yok:

Bu Blogda Ara