4 Mayıs 2016 Çarşamba

Doom 4 {Efsane Geri Dönüyor} {Son Oyun}




  • Yapımı:Id Software
  • Yayıncı:Bethesda Softworks
  • Platform:PC,Playstation 4 , Xbox One
  • Tür: FPS
  • Mod: Tek Oyunculu , Çok Oyunculu





Bazı oyunlar vardır, sizin için önemli bir yere sahiptirler. Onlar için yaptıklarınız, bazen çevreniz ve özellikle aileniz tarafından anlam verilemeyen davranışlar olarak kabul görse de bu, sizi mutlu eder. Sadece oynamakla zevk almaz, oynayabilmek için harcadığınız emek de zevk verir. Oyunu bitirdiğinizde her ne olursa olsun devamının gelmesini ister, beklersiniz. Önce dedikoduları yayılır, arkasından da doğrulama haberi gelince, benim gibi ilginç şekillere bürünebilir, yüzünüzdeki anlam değişebilir.

Resurrection of Evil’ın ardından Doom serisinin geleceği belirsizdi. Sessizliğini bozan Carmack, yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını duyurmuş, fakat ne olduğunu açıklamamıştı. Doğal olarak akıllara yeni bir Doom oyunu gelse de bunun tamamen yeni bir yapım olacağı söylenmiş, ardından Rage duyurulmuştu. Buna rağmen bekleyiş sürmüş ve ilk belirti, 2007 Ağustos ayında gelmişti. John Carmack, Id Software'in gelecek planları dahilinde Doom 4'ü doğrulamıştı. 7 Mayıs 2008'de de oyunun geliştirilmeye başlandığını resmi olarak açıklamıştı. Hemen kafamda; grafikler, sistem gereksinimleri ve önceki Doom oyunlarının kronolojisi, bir film şeridi gibi akmaya başlayıverdi ve ardından detaylar ufak ufak gelmeye başladı.


id Software tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, oyundaki her bir bölümde özel bir manivela bulunacak.
Bu manivela her ne kadar sıradan gibi gözükse de, işin sırrı onu çektiğinizde ortaya çıkıyor. Neden mi?
Çünkü, eğer serinin eski hayranlarından biriyseniz,
o manivelanın açtığı kapıdan geçtiğinizde, sizi oldukça hoş bir sürpriz bekliyor olacak.
IGN tarafından hazırlanmış olan bir video sayesinde, sürprizlerden birini görme şansı buluyoruz.



Eğer spoiler yemeyi önemsemeyecekseniz, aşağıdaki videoyu gönül rahatlığı ile
izleyebilirsiniz.

İyi Seyirler






Doom 4 Ana Hikaye Gameplayları Yayınlanmaya Başlandı





Unknown Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Hiç yorum yok:

Bu Blogda Ara